LOCATIE

Designul interior a barului de vinuri CORKS este in linie cu conceptul general. S-a urmarit realizarea unui local de vinuri cald, intim si primitor, reinterpretand elementele naturale existente si adaugand alte piese aproape clasice, dar cu  extra-dichis, acolo unde era cazul. Piatra de pe pereti a barului de vinuri fost redecorata in culori calde, parchetul natural a adaugat nota intima, iar tonurile de cupru, verde si nuantele pamantului se regasesc toate in peisajul real viticol.

 

TERASA

Un spatiu romantic, cu mobilier antichizat din fier forjat alb si perne pufoase cu imprimeuri florale. Intreaga terasa a barului de vinerui este viu decorata de multitudinea de flori in ghivece, pictate manual.

 

 

PARTERUL

Mobilierul barului de vinuri este comod, din materiale naturale si confortabile, iar luminile calde iti rasfata privirea. Masa centrala ampla din sala principala reprezinta ea insasi un spatiu si o ocazie de socializare. Pozitionata sub candelabrul realizat din piese de lemn decupate elegant in forma de sticle de vin si inconjurata de scaunele de diverse stiluri, culori si dimensiuni te invita la deschidere si conversatie.

 

 

Barul este realizat din cupru, in care se oglindesc elegantele corpuri de iluminat Void, realizate de Tom Dixton.

 

Peretii barului de vinuri sunt decorati cu cutii originale de vin, piatra si faianta antichizata realizata manual. Chicineta cu peretii din sticla unde se pregatesc platourile CORKS te tenteaza sa savurezi delicioasele mezeluri fine si apetisantele branzeturi puturoase   .

 

SUBSOLUL

Holul, generos decorat cu etichetele vinurilor care se afla in meniul CORKS, te conduce spre Separeul-Vinoteca. Aceasta incapere pastreaza tavanul original din caramida al cladirii, (cladirea fiind complet consolidata de curand). Separeul-Vinoteca este amenajat ca o biblioteca de vinuri si sampanii, unde poti studia linistit intreaga gama CORKS alaturi de apropiatii tai. Sau poti alege cadoul perfect pentru oricine iubitor de vin in timp ce iti savurezi soiul sau cupajul preferat.